KOCAELİ / GEBZE - Şehit Ümit İnan İlkokulu

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Gebze Başkanını Ziyaret

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Gebze Başkanını Sayın Mahmut KAYA'ı ziyaret ettik.

Okulumuz personeli ve öğrencilerimizle birlikte Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Gebze Başkanını  Sayın Mahmut KAYA'yı evinde ziyaret ettik.

Ülkemize şehit ateşinin düştüğü bu günlerde kendiside şehit babası olan dernek başkanı Mahmut KAYA'yı evinde ziyaret edip öğrencilerimizle birlikte hasbihal ettik.

2001 ılında şehit düşen oğlu Oktay KAYA'nın resmi işlli olan çini tablomuzu öğrencilerimiz şehidin annesine takdim etti.

Her daim hatırımızda olduklarını ifade edip bizlerden isteklerini sorduk.

Kendilerine okulumuz adına gösterdikleri misafirperverlik ve ilgilerinden dolayı ederiz.

16-01-202416-01-2024

Yayın: 16.01.2024 - Güncelleme: 16.01.2024 21:37 - Görüntülenme: 151